Yoga retreats

CompanYoga organiseert yoga retreats. Reizen waarin je tot rust kunt komen en kunt opladen terwijl je je onderdompelt in yoga, meditatie en natuur en je lichaam voedt met gezonde, vegetarische gerechten. Afstand van de ruis van alledag en lichaam en geest in harmonie brengen.


Dagen waarin je je terugtrekt uit je normale leven en tijd neemt voor bezinning. Een week waarin niets hoeft en alles mag. Je hoeft niet te praten, grappig te zijn, je te bewijzen of aan ‘jezelf te werken’. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn. Het yogaprogramma en een puur dieet samen met de locatie nodigen uit te voelen hoe het werkelijk met je is en helderheid te krijgen over wat je verlangt in deze tijd van je leven. Balans tussen spirituele beoefening van yoga, meditatie en zelfcoaching en tijd voor luieren, mijmeren, wandelen en verkennen.

Hoe anderen het ervaren:

“Ik heb het yogaretreat als een warm bad ervaren. Het dagelijkse programma gaf mij de ruimte om te zakken en echt thuis te komen in mijzelf en los te laten wat nodig was. Het heeft mij meer zelfinzicht gegeven en meer zelfliefde gebracht. Ik heb daardoor mijn batterij heel goed kunnen opladen. Ook de kleine intieme groep, de prachtige plek in de bergen, het uitzicht, de sfeer en het overheerlijke eten, maakte de ervaring compleet.”
Katja

 

“Ik ging mee omdat ik er behoefte aan had even helemaal weg te zijn en wilde genieten, en dat is gebeurd. Ik heb er heel veel plezier aan beleefd. Het geheel, het eten, de yoga en meditatie. Alles. Wendy en Marc zijn uitstekende begeleiders, staan open voor de deelnemers en zorgden voor een ontspannen en prettige sfeer!”
Peter

“Wat een fijne ervaring. Alles klopte aan deze reis. De yoga en meditatie sessies met de professionele begeleiding en fijne stem van Wendy. De heerlijke en gezonde maaltijden van Marc gedurende de dag. De mooie omgeving, de natuur en luxe van de kamer. Een heerlijk bed en fijne douche met bad. Nogmaals, alles klopte en ik ben als herboren teruggekomen. Ik kijk uit naar de volgende.”
Viona

Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, welke religie, opvoeding of leeftijd. Ook niet of je ervaring hebt met yoga of spiritualiteit. Je bent welkom om mee te gaan. Fysiek, mentaal en sociaal in balans komen. Met behulp van eeuwenoude yoga technieken èn nieuwe westerse inzichten terug naar je natuurlijke staat van zijn.