Over mij

Mijn naam is Wendy Wijnen en als (business)yoga trainer en coach wil ik mensen activeren en motiveren om hun mogelijkheden optimaal te benutten en het leven te leiden waar ze naar streven.

Yoga is een effectief hulpmiddel om je dichterbij jezelf te brengen en verantwoordelijkheid te nemen over je werk en je leven in het algemeen. Als (business)yoga trainer heb ik een persoonlijke benadering. Ik ben me hoog bewust van groepsdynamiek en creëer een veilige ruimte, die toestaat om in ontspanning tot een vergroot zelfinzicht te komen.

Naast( business)yoga coach ik professionals waarbij ik gebruik maak van Kundalini Yoga Coaching technieken. Centraal hierin staat meer balans vinden tussen werk, succes en ontspanning. Het geeft je een betere connectie met jezelf, wat essentieel is om optimaal te presteren en je volle potentieel te leven.

In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met Kundalini yoga en dat had direct een grote impact op me. Het was alsof ik een domein binnen ging dat met alleen rationeel denken niet viel te begrijpen. Het was een verademing om te ervaren dat continu denken en analyseren niet de weg is naar antwoorden, maar dat je die vindt door ontspanning en loslaten.

Nieuwsgierigheid naar het menselijk denken en handelen is altijd mijn onderliggende drijfveer geweest in zowel studie als werk. Zo heb ik Journalistiek gestudeerd en Communicatie- en Informatiewetenschappen en jarenlang gewerkt voor nationale tv, bijvoorbeeld Pauw & Witteman. Met yoga en coaching is alleen het subject veranderd van het verkennen van de uiterlijke wereld naar het verkennen van de innerlijke wereld van cursisten en cliënten zodat ze toegang krijgen tot hun innerlijke bronnen. Zo kunnen zij zelf het resultaat behalen waar ze naar op zoek zijn.

Wendy Wijnen