Aanbod

KUNDALINI YOGA LES
Een Kundalini yogales duurt meestal 90 minuten en is opgebouwd uit de vijf basiselementen van yoga: ademhalingstechnieken (pranayama), lichaamshoudingen (asana's), mantra’s, handposities (mudra's) en meditatie. De dynamiek en kracht van de technieken samen, kunnen diepe ontspanning en zelfhelende processen op gang brengen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, eerdere ervaring is niet nodig. Neem contact op via het contactformulier.

PRIVÉ LES
Een privé yogales kan thuis, op kantoor of op een yogalocatie zijn en is afgestemd op jouw behoeftes en persoonlijke situatie. Maximaal 2 personen. Bel voor een afspraak met 06 22167339 of vul het het contactformulier in.

YOGA COACHING
Wil je meer balans tussen werk, relaties en gezondheid? Dan kan Kundalini Yoga Coaching je daar bij helpen. Het is een combinatie van denken (je overtuigingen leren (her)kennen), voelen (meer verbinding met je gevoelens m.b.v. yoga en meditatie) en doen (beperkende gedragspatronen omzetten naar constructieve actie richting je doel).

BUSINESS WELLBEING
CompanYoga brengt yoga op de werkvloer. De oefeningen en meditaties komen uit de traditie van Kundalini yoga en sluiten aan bij de specifieke behoeftes van professionals. Ze hebben in korte tijd effect en zijn gemakkelijk te integreren in een werkomgeving. Lees hier meer of/en neem contact op via het contactformulier.