Yoga Coaching

Waar ben je nu en waar zou je willen zijn? Kundalini Yoga Coaching dicht het gat hiertussen.

Kundalini Yoga Coaching geeft je richting en focus. Het is een combinatie van denken (je overtuigingen leren (her)kennen), voelen (meer verbinding met je gevoelens m.b.v. yoga en meditatie) en doen (beperkende gedragspatronen omzetten naar constructieve actie richting je doel).

Yoga Coaching is zeer effectief als je een doorbraak wilt creëren in je leven.

Je krijgt inzicht in wat je ten diepste wilt realiseren in je leven. De focus ligt op het formuleren van concrete doelen om dit te bereiken. De volgende stap is helderheid krijgen over wat er hierbij in de weg staat. Van daaruit ontstaat een plan om je doel met meer motivatie en energie succesvol te behalen.

Mijn coachingbenadering is er op gericht de ander te laten nadenken over het eigen gedrag, daar verantwoordelijkheid voor te nemen om vervolgens tot de meest bevredigende oplossing te komen. Yoga, meditatie en succes zijn hierbij met elkaar verbonden.

Ik heb een achtergrond in de journalistiek en een aangeboren nieuwsgierigheid, die ook goed van pas komt bij Kundalini Yoga Coaching. Ik geef Kundalini Yogales op meerdere plaatsen in Amsterdam en beoefen de helende techniek Sat Nam Rasayan. Daarnaast ben ik actief om yoga meer in het bedrijfsleven te brengen.


"Those who give and receive coaching are at a great advantage compared to those who don't." Jack Canfield & Peter Chee.

'Bijna had ik mijn plannen voor mijn yoga onderneming opgegeven toen een gratis intake Kundalini Coaching bij Wendy mijn pad kruiste. Naast de intake heb ik nog maar 3 sessies gehad maar er is al, op een magische manier, zo veel in beweging! Wendy’s stralende, open en enthousiaste persoonlijkheid maakte dat ik mij gelijk op mijn gemak voelde bij haar. De yoga en meditatie in combinatie met de coaching gesprekken vormen een krachtige methode to move through my blocks. Kundalini coaching bij Wendy was precies wat ik nodig had om mijn plannen om te zetten in actie.'

- L.R. Yogadocente bijzondere doelgroepen

'De (yoga)coaching van Wendy heeft mij opnieuw doen inzien wat ik wil bereiken op werkgebied. Door middel van erg goeie vragen en visualisaties, heb ik weer de kracht teruggevonden om te gaan staan voor dat wat ik wil bereiken. We hebben een doelenlijst opgesteld met manieren om daar te komen. De combinatie van zowel dagelijkse meditatie en de sessies met Wendy gaven richting aan wat ik aan het doen was. Het was bijna magisch om te merken dat er dingen begonnen te lopen, op me af kwamen en lukten. Wendy is een erg fijne en open coach, die je blijft sturen, zelf laat reflecteren en goed luistert. Een cadeau aan jezelf zijn deze sessies!'

- S.P. Scenarioschrijver en regisseur